skulder- & nakkesmerter

Sådan slipper du af med skulder- & nakkesmerter

Sådan slipper du af med skulder- & nakkesmerter

Der er næsten ikke noget værre end at skulle rende rundt og have ondt i skulder og nakke – bare et af stederne kan være nok i sig selv.

Er man rigtig uheldig, så sætter skuldrene og nakken sig fast nogle gange, så de næsten går i krampe, fordi man lavede en forkert bevægelse, og så kan et gøre virkelig ondt længe.

Men mange af de smerter kommer oftest snigende, fordi man overbelaster disse kropsdele uheldigt, sidder forkert eller spænder i kroppen, som man måske ikke lægger mærke til ellers.

Og ingen er sparet for den slags, om man er ung, gammel, mand eller kvinde, så der kan antageligvis sagtens sidde en person med skuldersmerte i Odsherred for eksempel uden at ane det eller have begyndende tegn på den slags.

Måske overbelaster man ens ene skulder hele tiden, fordi man til hverdag går med en skuldertaske over den samme skulder, som bliver tungere og tungere.

Eller man sidder måske til hverdag og har kontorarbejde, hvor man sidder i en forkert arbejdsposition, så man ender med at få hold i nakken.

Og så er der den klassiske med, at man dyrker noget motion, men man glemmer at strække ud før og efter, at man var til sport.

Derfor er de gode fifs, at man altid passer på sin krop, og kan man bare mærke en smule, at man overbelaster kropsdelene forkert, så skal man forsøge at gøre noget ved det, for de smerter kan blive kroniske.

Dog kan man heldigvis finde råd mod den slags, hvor man eventuelt vælger at besøge en god massør, der kan linde op for de smerter eller måske komme dem helt til livs – det findes der mange muligheder for.

Ellers er der jo også en kiropraktor, der kan hjælpe med at fjerne de smerter.

Men husk på, at kroppen er dit tempel, så du kan bedst selv mærke, hvordan din krop har det.