psykolog

Skab balance i familielivet med hjælp fra en psykolog

Skab balance i familielivet med hjælp fra en psykolog

Det er ikke unormalt at opleve kriser i parforholdet – heller ikke selv om man har været sammen i mange år, og måske endda opbygget en familie med børn. Faktisk oplever mange par, som før familielivet levede i en fast tømret enhed, at det at få børn bringer nogle sider frem i de enkelte parter, som hverken de selv eller den anden førhen havde set.

Det kan være forbundet med genoplivning af gamle traumer fra barndommen, når der pludselig kommer børn ind i billedet – og det kan skabe ubalance i forholdet og i hele familielivet som sådan. Og skulle det vise sig, at et eller flere af børnene samtidig er belastet af en psykisk lidelse, indlærings vanskeligheder eller lignende, kan familien for alvor komme til at knage i sømmene. Hvis din familie er kommet ud, hvor du ikke længere føler at nogen af jer kan bunde, er det en god idé at søge professionel hjælp – for eksempel hos en autoriseret psykolog med speciale inden for familie terapi.

Jens Henrik Thormann – dygtig og erfaren familie psykolog i Odense

Det kan være rigtig hårdt at tage beslutningen om at sende sig selv og familien i professionel behandling. Selve erkendelsen af, at man ikke kan løse sine problemer på egen hånd, er en tung én at sluge. Men du behøver ikke at være nervøs. En behandler er til for at hjælpe dig – og rigtig mange familier har haft stor glæde af et forløb hos en familie terapeut.

Leder du efter en psykolog i Odense, kan du med fordel besøge autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann. Hos Jens Henrik Thormann er du og din familie i trygge, professionelle hænder – Jens Henrik Thormann har igennem hele sit virke beskæftiget sig med samspils ramte familier samt børn og unge med blandings diagnoser. Du kan læse meget mere på psykologpraksis-odense.dk