parterapi

Skal jeg gå i parterapi?

Skal jeg gå i parterapi?

Om du og din partner skal gå i parterapi, må bero på en fælles vurdering af jeres parforholds tilstand og beskaffenhed. Hvis forholdet gennem længere tid har været tæt på at gå op i limningen kan noget godt tyde på at det kan trænge til en hjælpende hånd hvis det skal tilbage på sporet. Og en sådan hjælp kan med stor fordel komme fra en dygtig og erfaren parterapeut.

Hvor finder jeg en psykoterapeut, som tilbyder parterapi i Vanløse?

Hvis du og din partner er fast besluttede på at klinke skårene i jeres forhold kan I således med stor fordel opsøge en parterapeut. Er I bosiddende i Vanløse, i Valby eller måske på Frederiksberg kan I med fordel benytte Lihn Life Coaching som parterapeut.

Heidi Lykke Lihn fra Lihn Life Coaching er psykoterapeut og har mange års erfaring med at hjælpe ulykkelige par tilbage til et velfungerende parforhold. Heidi Lykke Lihn arbejder med forskellige psykoterapeutiske metoder for at skabe de bedste rammer for healing af parforholdet, blandt andet NLP (Neuro Linguistic Programming) som er et ideelt værkstøj når man ønsker at finde en fælles kommunikations platform.

Når du og din partner vælger at modtage parterapi hos Heidi Lykke Lihn fra Lihn Life Coaching kan I forvente en på én og samme tid empatisk og professionel behandling. Heidi Lykke Lihn vil altid optræde 100% upartisk og vil aldrig dømme nogen af jer som enkelt personer. Hos Heidi Lykke Lihn fra Lihn Life Coaching kan I føle jer helt trygge ved at det er jeres forhold som er objektet for terapien. Og I vil helt sikkert komme ud på den anden side med et styrket forhold og et nyt perspektiv på hinanden.

Hvis du ønsker mere information om parterapi hos Heidi Lykke Lihn kan du læse mere på Lihn Life Coachings hjemmeside lihncoaching.dk.