zoneterapi

Slip stress med zoneterapi

Slip stress med zoneterapi

Lider du af stress, betændelse i kroppen, eller hyppigt tilbagevendende smerter i muskler og led? Så kan zoneterapi sikkert hjælpe dig med at få renset ud i systemet.

Hvordan kan zoneterapi hjælpe mig?

Mange mennesker, som overvejer zoneterapi, har på forhånd brug for at vide om denne alternative behandlingsform vil kunne have nogen som helst effekt på netop deres lidelse. Dette kommer naturligvis an på rigtig mange forskellige ting, såsom din generelle helbreds og sundheds tilstand samt diverse andre dispositioner.

En dygtig zoneterapeut kan naturligvis bedst vurdere, på baggrund af din sygdoms historik, hvor stort et udbytte du vil have af behandlingen. Generelt kan man dog sige, at zoneterapi er blandt de mere effektive alternative behandlings former, når det handler om somatiske tilstande, som hidrører fra kroppens eget energi system. Flere patienter, som har modtaget zoneterapi, melder om lindring i forbindelse med sygdomme, lidelser og symptomer så som stress, muskelsmerter af alle slags, pande eller bihule betændelse samt ørelidelser, væskeophobninger i kroppen, betændelser og inflammation, hormon forstyrrelser, underlivsgener, hovedpine, blærebetændelse, fordøjelsesproblemer, rygproblemer, sportsskader og luftvejslidelser.

Der ud over er der evidens for, at zoneterapi kan virke styrkende på immunforsvar, modvirke barnløshed og styrke fertiliteten, samt have en positiv indflydelse på diverse kredsløbs problemer. Du skal dog typisk have flere behandlinger, fordelt på et behandlings forløb over en vis periode, førend de egentlige forandringer vil vise sig. Du bør altid tage en snak med din zoneterapeut for at skabe en realistisk fælles forventning til de opnåede resultater.

Hvor finder jeg en dygtig zoneterapeut i Thisted?

Leder du efter en behandler, som kan yde effektiv zoneterapi i det nordjyske, kan du med fordel besøge Stærk Helse ved Lonni Stærk Olsen. Lonni Stærk Olsen har igennem mange år arbejdet som alternativ behandler, og tilbyder fra sin klinik i Thisted zoneterapi til alle patienter. Du kan læse mere, og bestille tid til zoneterapi i Thisted, på staerkhelse.dk