tandklinik

Sunde og stærke tænder med hjælp fra din lokale tandklinik

Sunde og stærke tænder med hjælp fra din lokale tandklinik

Når du flytter til et nyt sted i landet, vil du af den offentlige sygesikring få tildelt en ny praktiserende læge. Dette vil fremgå af det gule sygesikrings bevis. Men en tandlæge skal du selv ud og finde. Og her kan det godt betale sig at vælge med omhu.

Hvor finder jeg en god tandlægeklinik i Silkeborg?

Er du bosat i den centrale del af Jylland, nærmere betegnet Silkeborg, Skanderborg eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge EBdent Tandlægeklinik som din faste tandlæge.

Hos EBdent Tandlægeklinik er du garanteret en på én og samme tid personlig og professionel tandlæge behandling uanset hvilken type behandling du har brug for. EBdent Tandlægeklinik huser udelukkende de dygtigste personaler i form af tandlæge, tandplejer og klinik assistenter som står klar til at hjælpe dig med at bevare dine tænder sunde og stærke.

Når du vælger EBdent Tandlægeklinik som din tandlæge i Silkeborg kan du forvente en grundig og effektiv behandling. EBdent Tandlægeklinik er leveringsdygtig i de mest gængse former for tandlæge behandling så som eftersyn og rensning af tænder og tandkød samt udtrækning af tænder, fyldning og reparation af tænder, genopbygning af beskadigede tænder og tilvirkning af kroner og broer samt isættelse af tandimplantater.

Du kan også hos EBdent Tandlægeklinik få hjælp til diverse kosmetiske og æstetiske tand behandlinger som for eksempel blegning eller retning af tænder. Og så får du samtidig den bedste og mest kvalificerede rådgivning og vejledning omkring mundhygiejne og daglige pleje af dine tænder og dit tandkød.

Du kan altid bestille tid til en indledende konsultation hos EBdent Tandlægeklinik via klinikkens hjemmeside. Hvis du lider af tandlægeskræk skal du blot oplyse dette i forbindelse med booking af aftale. Så vil der blive sat ekstra tid af til konsultationen – og så kan du få de pauser du har brug for.

Kontakt EBdent Tandlægeklinik via klinikkens hjemmesiden på https://ebdent.dk/.