værtshus

Tro ikke på alt, hvad du hører, på et værtshus

Tro ikke på alt, hvad du hører, på et værtshus

Hvis man slugte alt råt, hvad der blev fortalt på et værtshus, så ville man sidde blandt verdensledere, der har wrestlet med historiske personer og faktisk var SÅ tæt på at finde en guldskab og faktisk er millionær ved siden af.

Der er en grund til, at man kalder den slags for røverhistorier, for det er jo ofte blandt de vante bodegarotter, at man hører den slags, for det er her, at stort set alt snak bliver accepteret, og man får lov til at sige det meste og måske forestille sig at være en anden, end man ellers er.

For sjældent følger de andre gæster jo ikke med en med hjem, hvilket nok er heldigt nok, for når det kommer til sagen, så har man reelt meget lidt vand til at holde ens historie oppe med i form af beviser og belæg.

Måske har der en gang været et gran af sandhed i de udtalelser, men med tiden er de bare vokset sig større end personen selv, fordi de er blevet genfortalt så mange gange af en selv og andre, at de er stukket helt af.

Dette er der egentlig ikke noget farligt i, og det er en del af kutymen ved at være på værtshus og bodega.

Men hvis man er helt grøn på området, så bliver man måske helt betaget af de historier, og de vanlige gæster elsker nyt kød i den forstand, at de gider lytte til ens historier, som er fortalt så mange gange.

Pas dog på med, at du ikke falder i og ender med at gå ind i noget, der ikke er smart for dig. Hav din sunde fornuft med dig.

Skal du besøge et spændende sted på Christianshavn med spændende mennesker at sakke med og får udsøgte ting at drikke imens, så skal du tage på Amager Portvinstue.