tandlæge

Undgå tandsygdomme med regelmæssige tandlæge besøg

Undgå tandsygdomme med regelmæssige tandlæge besøg

Du ved det sikkert godt, og har fået det at vide gennem hele din opvækst, men nu skal du lige høre det endnu en gang: Pas godt på dine tænder – de skal holde hele livet. Når du først har tabt alle dine mælketænder, og tænderne i dit blivende tandsæt er på plads, vokser der ikke nye tænder ud, hvis du skulle tabe disse. Der kan støde et par visdomstænder eller fire til i løbet af årene, men bortset fra dem, er der ingen nye tænder derinde.

Derfor er det vigtigt, at du opretholder en god mundhygiejne med børste og tandtråd, og der ud over sørger for at besøge din tandlæge mindst én gang om året.

Hvad kan tandlægen hjælpe med?

Måske synes du ikke, at der er nogen grund til at besøge tandlægen – hverken tænder eller tandkød fejler noget, du har ingen smerter og føler intet ubehag. Men når først tandpinen melder sig på banen, eller tandkødet begynder at bløde, er skaden faktisk sket. Og så er det for sent med forebyggende arbejde.

Dette kunne have været undgået, havde du passet dine tandlæge besøg, så tandlægen havde haft en fair chance for at foregribe begivenhedernes gang med en behandlings plan. Har du således udviklet tandrods eller rodspids betændelse eller en tandbyld, eller har du fremskreden parodontose, risikerer du i værste fald at miste en eller flere tænder. Disse skal så erstattes med implantater, hvilket er en både dyr, tidskrævende og opslidende affære.

Det kan, med andre ord, godt betale sig at besøge tandlægen en eller to gange om året og få et grundigt eftersyn samt en rensning af tænder og tandkød.

Tandlægerne på Stjernepladsen – dygtig og kompetent tandlæge i Århus

Skal din nye tandlæge høre til i den høje ende fagligt og professionelt, kan du med fordel vælge Tandlægerne på Stjernepladsen – læs mere på http://stjerneklinik.dk/