apotek

Værd at vide om et pillepas i Lyngby

Værd at vide om et pillepas i Lyngby

Tager du medicin fast, som er lidt stærkere end normalt? Så kan der være ekstra god grund til, at du kender alt til et pillepas. Et pillepas kan nemlig gøre det muligt for dig, at du kan tage din medicin med dig, hvis du f.eks. skal ud og rejse. Lad os derfor også zoome ekstra meget ind på de ting, som er værd at vide omkring et pillepas.

Dette skal du vide om et pillepas i Lyngby

Få et pillepas når du tager ekstra stærk medicin 

Pillepasset vil som sagt være nødvendigt for dig, som skal ud og rejse, og hvis du vil have din ekstra stærke medicin med. Her vil der typisk være tale om medicin, som kan indeholde narkotiske stoffer, medicin som kan have en euforiserende effekt og som generelt går ind og påvirker centralnervesystemet.

Pillepasset kan være aktuelt ved recept- og håndkøbsmedicin

Det er vigtigt at påpege, at et pillepas både kan være nødvendigt ved receptmedicin, men også ved håndkøbsmedicin. Hvis du derfor har den mindste tvivl om, hvorvidt du må medbringe netop din medicin, så forhør dig f.eks. gerne på dit lokale apotek. 

Få dit pillepas i Lyngby på apoteket 

Hvis det er aktuelt for dig at få et pillepas i Lyngby, så kan du henvende dig til dit lokale apotek. Her kan de udstede det til dig uden beregning. Du skal derfor heller ikke tænke over de udgifter, som kan følge med at få lavet pillepasset. 

En ekstra bemærkning er desuden også, at du kun kan få lavet dit pillepas på det apotek, hvor du har købt din medicin. 

Vær ude i god tid med dit pillepas

Det kan anbefales, at du er ude i god tid med dit pillepas. Det kan nemlig tage lidt tid, før du ender med at stå med det i hånden.