God mad af lækre råvarer på din lokale restaurant
En god restaurant behøver ikke være hverken dyr eller snobbet. Det kan faktisk lade sig gøre at få rigtig lækker mad, tilberedt af årstidens regionale råvarer og af højeste kvalitet, til ganske fornuftige priser. Dette er Restaurant ROS et eksempel på.
Restaurant ROS er drevet af de to yngre kokke, Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, som efter en årrække med stor succes har domineret køkkener på kendte danske top restauranter. Disse tæller blandt andre Søllerød Kro, Brødrene Price og Cofoco, hvor duoen har høstet den nyttige erfaring med tilberedning af det gode måltid. Erfaring, som kommer dem til gode i deres bestræbelser på at levere varen i det sønderjyske.
Hvor finder jeg Restaurant ROS?
Restaurant ROS åbnede originalt i Tønder, da de to dygtige kokke besluttede sig for at vende tilbage til deres hjemegn. Senere hen er der tillige åbnet en afdeling af den famøse restaurant i den nærliggende by Fredericia, således at du intet mindre end to steder i Sønderjylland kan opleve sublim kogekunst med et jordnært tilsnit. Eller som de to kokke selv udtrykker det: ”Gourmet mad i øjenhøjde”.
Hvad kan jeg få at spise på Restaurant ROS?
Måske forbinder du mestendels begrebet gourmet mad med østers, kaviar og foie gras. Men det er slet ikke der, kokkene bag Restaurant ROS vil hen med deres velsmagende retter. Hos Restaurant ROS handler gourmet mad om friske råvarer i den bedste kvalitet og af høj standard. Dette gælder såvel kød som grøntsager og frugt samt de lækre vine, som serveres i de to restauranter.
Når du besøger Restaurant ROS skal du forvente en oplevelse af velsmagende kompositioner af forretter, hovedretter og tilbehør, og uden at du får lov at gå sulten fra bordet. Det hele til priser, som er til at komme om ved, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.